06 27 255 101 [email protected]

Referenties

Zij gingen jou voor! 

Enkele referenties van onze klanten. Zij vertellen over hun samenwerking met HommesMedia.  

“Onze website was verouderd en hoognodig aan vervanging toe. Fedde begreep precies wat we wilden en kon op korte termijn alles realiseren. Toen de site klaar was, kwam hij langs om uit te leggen hoe we zelf met WordPress onze handelsvoorraad konden beheren. Superservice dus!”

Rutger van Tilburg

Prestige Motors

“Samen met HommesMedia heb ik een website opgeleverd. Fedde is een uitstekend webdesigner: enorm flexibel, gedreven en een oog voor detail.”

Niels Dirkse

Niels Dirkse Communicatie

“Fedde heeft me vakkundig geholpen bij het vernieuwen van mijn website. Hij luisterde naar mijn wensen, is betrouwbaar en buitengewoon snel. Super service!”

Laura Frusch

Laura's Nagelsalon

“HommesMedia was beschikbaar, had altijd een oor voor onze vragen, was creatief en bovenal competent om al onze speciale eisen in te willigen. Een prima samenwerking. Al onze complimenten voor het bereikte resultaat.”

Florence Bernadeau

Vertaalbureau Gare du Nord

“Mijn oude website was aan vernieuwing toe. HommesMedia heeft mij in dit proces goed geholpen. Het eindresultaat is een mooie en moderne website. Mijn klanten zijn ook zeer lovend over de nieuwe look en feel van de site!”

Tina Hommes

Tinasschoonheidssalon

“HommesMedia weet vakkundig, creatief en met oog vanuit de klant, van je wensen of idee de perfecte website te realiseren.”

Sjoerd Veenstra

Motolifestyle

“Vlot, attent en een service van jewelste. Nicsmeubilaria bedankt HommesMedia voor de professionaliteit die geleverd is.”

Nicolle & Nicole

Nicsmeubilaria

WhatsApp chat