06 27 255 101 info@hommesmedia.nl

Over HommesMedia

HommesMedia, passie voor het vak!

In de zomer van het jaar 2017 heeft eigenaar Fedde zijn Bachelor diploma Communicatie & Multimedia behaald aan Zuyd Hogeschool Maastricht. Tijdens de studie groeide zijn interesse en passie voor design en het maken van websites. Hij heeft dit in die periode dan ook al voor meerdere klanten uit zijn kennissenkring gedaan. Begin 2016 heeft hij besloten dit verder te professionaliseren, hetgeen tot uiting kwam in de oprichting van webdesign bedrijf HommesMedia. Sindsdien heeft HommesMedia regelmatig klanten weten te bedienen, die allen naar tevredenheid terugkijken op het resultaat en de samenwerking.

Naast design is ook de vindbaarheid van een website érg belangrijk. Want wat heb je aan een website, als deze niet gevonden wordt in de zoekmachine? HommesMedia houdt zich daarom ook bezig met de SEO (oftewel de zoekoptimalisatie) van een website.

Klanten voorzien van een professionele website is de mooiste uitdaging die er bestaat. De website vervolgens zoekmachine- klaar maken en deze koppelen aan social media kanalen is een “must”. 

Bekijk de recent ontwikkelde websites.

Fotografie is een van zijn hobby’s

Erg veel passie voor voetbal

Gevoel voor SEO (zoekmachine optimalisatie)

Creatief zijn is een kunst

Met mensen samenwerken is geweldig

Handig in Photoshop