06 27 255 101 [email protected]

Over HommesMedia

HommesMedia, passie voor het vak!

In de zomer van het jaar 2017 heb ik, Fedde Hommes, mijn Bachelor diploma Communicatie & Multimedia behaald aan Zuyd Hogeschool Maastricht. Tijdens de studie groeide mijn interesse en passie voor design en het maken van websites. Gedurende de studieperiode heb ik meerdere mensen uit mijn kennissenkring geholpen met ‘design klusjes’. Het designen en ontwikkelen van websites voor derden begon ik leuker en leuker te vinden. Ik kwam erachter dat ik graag meedenk in het ondernemingsproces van een ander. En samen sparren om zo tot de beste oplossingen te komen doe ik dan ook graag!

“HommesMedia is ontstaan door passie in het maken van professionele WordPress websites en offline communicatie uitingen”.

Begin 2016 heb ik daarom besloten dit verder te professionaliseren, resulterend in de oprichting van webdesign bedrijf HommesMedia. Sindsdien heeft HommesMedia al diverse klanten weten te bedienen, die allen naar tevredenheid terugkijken op het resultaat en de samenwerking.

Een website is niet de enige manier voor bedrijven en ondernemingen om te communiceren. Design in het algemeen is tot op de dag van vandaag nog steeds mijn grootste passie. Ik help ondernemers en bedrijven naast het maken van een website ook graag bij het ontwikkelen van offline promotiemiddelen zoals visitekaartjes, flyers, posters, briefpapier, banners enz.

“Klanten voorzien van een professionele website is de mooiste uitdaging die er bestaat. Een website vormgeven en voorzien van een kenmerkende huisstijl die bij jouw onderneming past is altijd het streven”. 

Bekijk recent ontwikkelde websites, drukwerk en logo’s.

Fotograferen is een hobby

Verslaafd aan voetbal

Gevoel voor Design

Creatief zijn is een kunst

Streven naar mooie samenwerkingen

Handig met Adobe programma’s

WhatsApp chat