06 27 255 101 info@hommesmedia.nl

Over HommesMedia

HommesMedia, passie voor het vak!

In de zomer van het jaar 2017 heb ik, Fedde Hommes, mijn Bachelor diploma Communicatie & Multimedia behaald aan Zuyd Hogeschool Maastricht. Tijdens de studie groeide mijn interesse en passie voor design en het maken van websites. Gedurende de studieperiode heb ik meerdere mensen uit mijn kennissenkring geholpen met ‘design klusjes’. Het designen en ontwikkelen van websites voor derden begon ik leuker en leuker te vinden. Ik kwam erachter dat ik graag meedenk in het ondernemingsproces van een ander. En samen sparren om zo tot de beste oplossingen te komen doe ik dan ook graag!

Begin 2016 heb ik daarom besloten dit verder te professionaliseren, resulterend in de oprichting van webdesign bedrijf HommesMedia. Sindsdien heeft HommesMedia al diverse klanten weten te bedienen, die allen naar tevredenheid terugkijken op het resultaat en de samenwerking. Deze projecten varieerden van het maken van een website tot het designen van een logo, visitekaartje of huisstijl.

Naast design is ook de vindbaarheid van een website érg belangrijk. Want wat heb je aan een website, als deze niet gevonden wordt in de zoekmachine? HommesMedia houdt zich daarom ook bezig met de SEO (oftewel de zoekoptimalisatie) van een website. Tot slot is een website niet de enige manier voor bedrijven en ondernemingen om te communiceren. Design is tot op de dag van vandaag nog steeds mijn grootste passie. Ik help ondernemers en bedrijven naast het maken van een website ook graag bij het ontwikkelen van offline promotiemiddelen zoals visitekaartjes, flyers, posters, briefpapier, banners enz.

Klanten voorzien van een professionele website is de mooiste uitdaging die er bestaat. De website vervolgens zoekmachine- klaar maken en deze koppelen aan social media kanalen is een “must”. 

Bekijk de recent ontwikkelde websites, drukwerk en logo’s.

Fotografie is een van zijn hobby’s

Erg veel passie voor voetbal

Gevoel voor SEO (zoekmachine optimalisatie)

Creatief zijn is een kunst

Met mensen samenwerken is geweldig

Handig in Photoshop