06 27 255 101 [email protected]

Reviews

Wat klanten over HommesMedia zeggen

Rob Honings
Rob Honings
2023-04-07
Voor de lokale ondernemersvereniging waren we al jaren bezig om een website gerealiseerd te krijgen. Hommes Media, met Fedde aan het roer, werd getipt en heeft dit project opgepakt. In een prettig overleg en met het nodige brainstormen is de website een feit. En we zijn er heel blij mee! Fedde heeft een prachtige website gecreëerd! Bedankt!
Rens Vos
Rens Vos
2023-02-15
Hommes Media heeft mij geholpen om mijn webshop te realiseren. Het contact verliep erg soepel en snel via de mail, whatsapp en beeldbellen. Hij heeft mijn wensen over hoe ik de webshop graag zie meegenomen en heeft het helemaal naar mijn smaak uitgewerkt. Daarnaast geeft hij ook goede tips. De uitleg van Fedde over hoe ik de webshop kan onderhouden was duidelijk en hij nam hier ook echt de tijd voor. Kortom, ontzettend tevreden over de samenwerking en het eindresultaat van de webshop. Ik raad Hommes Media absoluut aan.
Mick Berkenhagen
Mick Berkenhagen
2022-12-23
Hele fijne en betrouwbare partner als het gaat om het bouwen van een website. Ik ben zeer tevreden over het proces en het eindresultaat!!
Ranka Timmers
Ranka Timmers
2022-05-13
Hommes Media heeft ons goed geholpen bij het opzetten van een professionele website voor ons nieuwe kantoor. Fedde is zeer flexibel, denkt goed met de klant mee en heeft oog voor detail. Kortom: een fijn persoon om mee samen te werken.
A Dassen
A Dassen
2022-02-25
Ik heb onlangs een website laten maken door Hommes Media. Uitermate tevreden en verrast over het resultaat en samenwerking. Fedde is zeer professioneel en weet precies wat hij doet. Hij is op de hoogte van alle laatste ‘trends’. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en geeft goede tips. Hij is zeer betrokken en zet zich volledig in en denkt goed mee. Hommes Media heeft veel kennis in huis wat betreft het maken van een website. Zeer tevreden over de samenwerking. Ik zou Hommes Media dan ook zeker aanraden als je een website wilt laten maken. Zeer professioneel en betrouwbaar.
Laura
Laura
2020-10-27
Fedde is betrouwbaar en professioneel. Goede communicatie en ontzettend snel. Zeker een aanrader!
Rutger van Tilburg
Rutger van Tilburg
2019-03-27
Heel tevreden over onze nieuwe website die gerealiseerd is door Hommes Media. Snelle en goede service!
Henri Latour
Henri Latour
2017-12-11
Hommes Media heeft ons perfect begeleid met het design en ombouwen van onze verenigingswebsite. Fedde was zeer behulpzaam. Wat je vraagt wordt gelijk geregeld. Verder is Hommes Media betaalbaar en snel. Zoek je een betrouwbaar adres, dan kan ik Hommes Media zeker aanraden!

WhatsApp chat