06 27 255 101 info@hommesmedia.nl

Website laten maken? Dit zijn onze richtprijzen.

Website laten maken? Wij hanteren de onderstaande indicatieprijzen.

Onderstaande prijzen zijn slechts indicatie-prijzen om jou een beeld te geven wat het kost om een website door HommesMedia te laten maken.

Let op: Voor het uitvoeren van losse/overige werkzaamheden wordt een uurtarief van €50,- excl. BTW gehanteerd.

*Verdere indicatie uitleg van het verschil in de soorten websites

  • Een Basis website is bijvoorbeeld een bedrijfswebsite waar enkel de belangrijkste gegevens van het bedrijf of onderneming gecommuniceerd worden.
  • Een website Uitgebreid is bijvoorbeeld een bedrijfswebsite waar uitgebreid de wie, wat, waar, hoe(veel), wanneer en waarom van het bedrijf gecommuniceerd wordt en waar extra functionaliteiten/werkzaamheden bij komen kijken. Extra werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld het ontwikkelen van een logo zijn.
  • Een website Extra is bijvoorbeeld een webshop of een website met heel veel pagina’s en waar veel functionaliteiten nodig zijn. Een website Extra is een website waar het totaal plaatje voor ontwikkeld moet worden (van logodesign tot zoekmachine-optimalisatie).

*Verdere indicatie uitleg van het verschil in de soorten functionaliteit

  • Voorbeelden van basis functionaliteiten zijn: een contactformulier, call to action button(s), een fotogallerij en een Google Maps locatieaanduiding.
  • Voorbeelden van uitgebreide functionaliteiten zijn: een referentie overzicht, prijstabel, slideshow en een blogpagina.
  • Voorbeelden van exclusieve functionaliteiten zijn: alle functionaliteiten die bij een webshop horen.

*Verdere indicatie uitleg van het verschil in de soorten SEO (zoekoptimalisatie) pakketten 

  • SEO Basis houdt in dat 1 – 5 pagina’s op website enkel geïndexeerd wordt voor de zoekmachine op de naam van je bedrijf of onderneming.
  • SEO Uitgebreid houdt in dat 1 – 10 pagina’s op de website voorzien worden van focustrefwoord/zoekwoord, SEO titel en SEO meta-tekst en dat de website geïndexeerd wordt in de zoekmachine.
  • SEO Exclusief houdt in dat 1 – 10 pagina’s op de website voorzien worden van focustrefwoord/zoekwoord, SEO titel en SEO meta-tekst en dat de website geïndexeerd wordt in de zoekmachine. Hiervoor wordt een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd.

Heb jij vragen of wil je gebruik maken van een van onze diensten? Neem dan hier contact op met HommesMedia. Wil je een website laten maken? Vraag direct een offerte aan.

Bedankt voor je interesse in een eventuele samenwerking met HommesMedia.

WhatsApp chat